dimarts, 24 de març del 2020

IDEES PER FER AQUESTS DIES - 4

DIMARTS 24 DE MARÇ DE 2020
Bon dia famílies!
Com esteu? Vinga que un dia més és un dia menys i podem!
Us proposo noves activitats per anar fent i poder així compartir estones amb els vostres fills i filles J
És molt important que intenteu (dins de lo possible) treballar cada dia una miqueta, i si pot ser, a la mateixa hora, per establir uns hàbits i rutines aquestes setmanes a casa.
-FER UNA RECEPTA DE CUINA: En un full, podeu anomenar els ingredients que fareu servir i quin serà el procés d’elaboració (també podeu fer un vídeo explicant-ho). Segur que sereu uns cuiners i cuineres de primera!
-JOC “UN VAIXELL CARREGAT DE...”: Es tracta d’un joc per treballar la consciència fonològica i la lectoescriptura.  Podem jugar de manera oral, on es triarà una lletra inicial i es demanarà al nen o nena que digui paraules que comencin o continguin aquesta lletra. També podem jugar escrivint les paraules en un full. Ex: Un vaixell carregat de “M”: Maleta, Mico, Mar..
-PINTAR UN ARC DE SANT MARTÍ: Com ja sabeu, l’Arc de Sant Martí és el símbol que ens dóna esperança a tots i totes durant aquest confinament, podeu aprofitar per pintar un amb els diferents materials i estris que tingueu a casa i penjar-lo a la finestra o balcó.
-JOC ENDEVINA QUI SÓC: És un joc per jugar en família, cadascú ha de fer la postura i moviment d’un animal, ofici, esport... i els altres l’han d’endevinar.
-ESCRIURE UNA CARTA : Podeu aprofitar per escriure una carta al vostre amic o amiga que tant trobeu a faltar!
-FER MANDALES: Podeu pintar mandales a la vegada que escolteu música relaxant i fins i tot les podeu crear vosaltres mateixos amb diferents coses que tingueu a casa (pedres, taps, pètals, botons, petxines...) us ho deixo a la vostra imaginació!
-JOC DEL TOCA-TOCA: En una capsa buida posar diferents objectes o elements, i  mitjançant el tacte i sense mirar s’han d’endevinar de què tracta. Podeu escriure en un full el nom dels objectes que heu endevinat.
-HABILITATS MATEMÀTIQUES: Comptar objectes, fer grups d’objectes, fer seriacions ...
-FER PLASTILINA: Podeu crear plastilina amb farina, sal, aigua i colorant alimentari (opcional). Posem en un vol 2 tasses i mig de farina, 1 tassa de sal, 1 tassa d’aigua i el colorant, ho barregem tot molt bé i ho guardem a la nevera envoltat de plàstic. En unes hores tindrem la nostra pròpia plastilina. Podeu aprofitar per fer números, el vostre nom, el del vostres companys...
Us convido a que m’envieu fotografies, vídeos, dibuixos de tot que esteu fent a casa, des de l’escola estarem encantats!
Us desitjo el millor, una forta abraçada!
Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada