dimecres, 1 d’abril del 2020

IDEES PER FER AQUESTS DIES - 7

Bon dia famílies i cuidadors d’insectes!
Comencem el mes d’abril!! Com esteu? Espero que molt i molt bé!!
Com que fa tants de dies que no venim a l’escola, que us sembla fer cada dia les rutines del bon dia, per així no perdre el fil? Ja sabeu la importància que tenen els hàbits i les rutines, ja que afavoreixen l’autonomia i el benestar dels infants. De ben segur que els nens i les nenes de la classe dels cuidadors d’insectes recorden súper bé com es fèiem les rutines del bon dia, però per si de cas faré un breu resum:
·        A l’escola comencem la jornada escolar cantant “El bon dia”. Vosaltres podeu aprofitar per cantar-la quan tot just us aixequeu del llit, per així donar la benvinguda al dia que comença. Teniu vàries opcions per cantar:

-“Bon dia” de la Dàmaris Gelabert:


-“Cada dia al dematí” de la Guardiola Groga:


-“Estima si vols ser feliç” d’en Xesco Boix:


·        Després treballem els dies de setmana a través de la cançó de la Dàmaris Gelbert “Els dies de la setmana”, tot i que de vegades cantem la mítica cançó “Si la barqueta es tomba”. A partir de la cançó anem enumerant els dies de setmana posant èmfasi en el dia que ens trobem. Podeu aprofitar per escriure en un full o pissarreta (si en teniu) el dia que és.


·        Com que comencem el nou mes d’Abril podeu treballar-lo a partir d’una dita. Us deixo una possible proposta, però n’hi ha un munt!!




image.png



·        Mirem el temps que fa a partir de la cançó “Tipi tap”:


 Una vegada cantem la cançó, sortim a la finestra o al balcó per veure quin temps fa. Com ja us vaig proposar, podeu fer un registre del temps que fa cada dia a través d’una gràfica. Si no ho heu fet, podeu aprofitar avui que comencem un nou mes!!
·        I per últim, si teniu algun calendari a casa podeu tatxar el dia que és, posar-li un gomet, fer un dibuix...

Això és tot famílies, si podeu graveu o feu fotografies de com fan les rutines, que així ho penjarem al blog!!! Segur que els hi fa molta il·lusió veure als seus amics i amigues!!

Una abraçada ben forta i cuideu-vos molt!


Laura