dimarts, 31 de març del 2020

IDEES PER FER AQUESTS DIES - 6

Good morning!!
Espero que estigueu tots super bé, tancats a casa i fent activitats amb la família, aprofiteu el temps per fer moltes coses. Com que fa molts dies que no ens veiem, he pensat que podríeu fer una mica d’English in the House.
Primer de tot podríeu repassar les cançons (songs) que hem fet durant aquest curs. En són força però us en deixo algunes:

-          Days of the week:   



Podrieu explicar a les families quin dia és en anglès, no? Today is ... (Monday, Tusday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday or Sunday). A casa podeu practicar amb els dies del cap de setmana(weekend) que a l’escola no podem fer-ho.  

-          Weather: Expliqueu a les families quin temps fa però en anglès. What is the weather like today? Today is … (sunny, rainy, cloudy, stormy…)



-          Colors: que els familiars us diguin un color (in English) i heu de buscar per la casa coses d’aquell color, recordeu sense córrer que sempre podem arribar als llocs caminant!!  
-          Numbers: feu una fila amb peluixos, ninos o un dibuix de la classe amb tots i totes fent una fila i compteu-los (in English).
Envieu les fotos o els vídeos, que us vull veure practicar l'anglès.
Bye bye!!
Ari!!!