dimarts, 24 de març del 2020

IDEES PER FER AQUESTS DIES - 3

DIVENDRES 20 DE MARÇ DE 2020

Bon dia famílies,


Com porteu aquests dies? 
Avui, enmig d'aquest caos ha arribat la primavera. Per aquesta raó m'agradaria proposar-vos diferents propostes i activitats per fer a casa relacionades amb aquesta estació:

-Conte de la primavera  (si cliqueu a sobre us surt l'enllaç) teniu l'opció d'imprimir-lo amb lletra de pal o lligada. A partir d'aquest conte podeu treballar un munt de coses (fomentar la lecutra o l'escolta activa, escriure paraules o petites frases relacionades amb la primavera i el conte, joc de preguntes de comprensió lectora, fer un dibuix o manualitat relacionat amb el conte...)

-Fer una gràfica del temps: durant tot el curs i a les rutines del bon dia sempre registrem el temps que fa cada dia per així poder fer una gràfica mensual i veure quin ha estat el temps atmosfèric que més ha predominat en el mes. Vosaltres podeu fer el mateix. En aquest enllaç us deixo un petit exemple
-Realitzar alguna manutalitat relacionada amb la primavera (mural, dibuix, flors amb material de rebuig, plastilina, fang...)

-Donar la benvinguda a la primavera amb algun ball i cançó: podeu aprendre una coreografia i gravar-la i/o una cançó.

-Podeu aprofitar per plantar i tenir cura de les plantes i flors del vostre balcó o terrassa; fer fotos o dibuixos del procés de les plantes i flors i observar el creixement durant la primavera, decorar els tests, plantar llavors, regar...

Us convido a que m'envieu totes les propostes que esteu fent a casa, ja sigui videos, fotos, dibuixos, escrits... segur que ho fareu tot super bé!

Una forta abraçada! Cuideu-vos

Laura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada